Post by pentoconraunoch on Feb 19, 2022 7:59:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art Of War 3:RTS στρατηγική ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art Of War 3:RTS στρατηγική IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Art Of War 3:RTS στρατηγική 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι υπέροχο και απολαμβάνω να το παίζω μέχρι την αποστολή 46 και πάνω, είναι τόσο δύσκολο να κερδίσεις που δεν είναι καθόλου δίκαιο. Αυτό προκαλεί τα 4 αστέρια μου
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ. αλλά το παράπονό μου είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή στρατηγικής για μάχη ή γρήγορης παραγγελίας στρατευμάτων σε λειτουργία πολλών παικτών. Επίσης ο χρόνος παραγωγής διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο. χρειαζόμαστε πολύ πιο γρήγορη παραγωγή στρατευμάτων και τανκς αερόπλοια κ.λπ. .έτσι ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο στο πεδίο της μάχης. Κάποιος χρόνος χρειάζονται 4 ώρες για να ολοκληρωθούν οι διαδικτυακοί αγώνες. έτσι αυξήστε τον ρυθμό που κινούνται. προσθέστε επίσης νέους χάρτες και αποστολή.
Ολοκληρώνω μια αποστολή 100% ολοκληρωμένη και μου δίνει 2 αστέρια αντί για 3.. Δεν ξέρω τι φταίει.. "buy premium to watch replays" αυτό είναι γελοίο.. Η κατασκευή και η εκπαίδευση διαρκεί πολύ.. Τα περισσότερα την ώρα, περιμένω μονάδες να τελειώσουν την προπόνηση αντί να παίξω!!
Φοβερό παιχνίδι. Το αγαπώ. Αρκετά παρόμοια με το Command & Conquer και το Red Alert. Θα το βαθμολογούσα με 5 αστέρια, αλλά το μάρκετινγκ και η διαφήμιση είναι πολύ κυρίαρχα και πρέπει να παίξετε πάρα πολύ απλά για να κερδίσετε αρκετά χρήματα για συνεχείς αναβαθμίσεις. Με άλλα λόγια, είναι πολύ ακριβό. (4 αστέρια). Ενημέρωση: Προσωπικά, δεν ασχολούμαι με τη νέα ενημέρωση με ήρωες και αλλάζουν άλλες λειτουργίες του παιχνιδιού. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στην εξάσκηση, σε μαθήματα και χρήματα για να αναπτύξω το στυλ παιχνιδιού μου και πέτυχα ένα αρκετά υψηλό ποσοστό νίκης (78%). Δυστυχώς δεν είμαι διατεθειμένος να επενδύσω ξανά αυτόν τον χρόνο και τα χρήματα. (2 αστέρια). Ευχαριστώ για τη διασκέδαση 6-7 μηνών GG, μου άρεσε πολύ. Καλή τύχη.
Talking Tom Casual jhg
Μακάρι να μπορούσα να δούμε αναβαθμίσεις σε άλλα εργαστήρια και επίσης οι αντίπαλοι να χρησιμοποιούσαν boost μετά τον αγώνα.
Γιατί κάνετε πάντα υποχρεωτικές τις ενημερώσεις παιχνιδιών; Μπορείτε απλώς να συγκεντρώσετε τις ενημερώσεις σε μια μεγάλη ενημέρωση; Έχουμε περιορισμένα δεδομένα εδώ Συνολικά μου αρέσει το παιχνίδι που το παίζω πολύ πίσω Ευχαριστώ
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στο παιχνίδι. Αυτά είναι: 1. Τύπος κτιρίων. Υπάρχουν τρεις τύποι κτιρίων: άμυνα, μονάδες παραγωγής και σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας και τροφοδοσίας. Μακάρι να υπάρχουν περισσότερα του τύπου. 2. Δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση επιπέδου για τους αμυντικούς πύργους όπως οι υπόλοιποι τύποι κτιρίων, εξαιρουμένων των σταθμών παροχής και ηλεκτροπαραγωγής. 3. Οι χάρτες είναι μικροί. 4. Αριθμός αποστολών. 5. Αριθμός τύπου μονάδων, κτιρίων και κλασμάτων. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα κλάσματα
Καταπληκτικό παιχνίδι! Παίζω το art of war 2 από παιδί και τώρα αυτό! Είναι πραγματικά ένα επικό παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσαμε να ακούσουμε περισσότερες φωνές από τους στρατιώτες😄
Καλό παιχνίδι
Πρώτον, αφού ξεκλείδωσα όλα τα κτίρια και έναν εντάξει αριθμό μονάδων για να πολεμήσετε, ανακαλύψαμε ότι μια μάχη μπορεί να διαρκέσει για ώρες. Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο να χάσω σε μια μάχη. Δεύτερον, αν σοβαρευτήκατε με αυτό το παιχνίδι και ανεβείτε την κατάταξή σας, τότε θα αντιμετωπίσετε $ παίκτες εκείνους που ανέπτυξαν κάθε πράγμα που θα οδηγήσει σε εντελώς άδικες συνθήκες ειδικά σε ένα παιχνίδι βασισμένο στη στρατηγική!! Αν ο χρόνος και οι άδικες συνθήκες δεν σας ενοχλούν, απολαύστε!
Τα μόνα 2 πράγματα που μισώ σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξετε εκτός σύνδεσης και δεν υπάρχει δωρεάν τρόπος για να αποκτήσετε μια δεύτερη αναβάθμιση. Παραμελώντας αυτά τα 2 μειονεκτήματα το παιχνίδι είναι υπέροχο
Διορθώστε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να παίξω
Έπαιξα το AOW global confidration και την παγκόσμια σύγκρουση. Αυτά είναι καταπληκτικά. Ανυπομονούσα για το AOW 3, ήρθε αλλά με κάποιες απογοητεύσεις. 1. Το παιχνίδι δεν είναι ισορροπημένο. Δουλεύεις σκληρά και στο τέλος, ο αντίπαλος χρησιμοποιεί boost και κερδίζει. Με απλά λόγια, αυτοί που πληρώνουν χρήματα, είναι νικητές. Μπορείτε να προσθέσετε boosts που μειώνουν τον χρόνο αναβάθμισης από τις μάχες. 2. Ένα παιχνίδι παίρνει πάρα πολύ χρόνο, όπως ώρες. Δεν μπορείτε να κοιτάξετε μακριά για ένα λεπτό όσο είστε στη μάχη. Ο χρόνος πρέπει να είναι μικρός και δεν πρέπει να χρειάζεται προσοχή όλη την ώρα.
αξίζει να κερδίσεις μην το κατεβάζεις θα το μετανιώσεις όσο προχωράς
Το χειρότερο παιχνίδι, αν έχεις χρήματα θα περνάς ωραία, αλλιώς σκάτα, στα καλά καθούμενα εφάγα ατομική βόμβα....
Καλό για να περνας την ώρα σου👍
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να ξεκινήσω μια μάχη στο PVP
Αρχικά μου άρεσε το παιχνίδι και κάπως ακόμα μου άρεσε. το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό μην με παρεξηγήσετε. Το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι τα bots που σας ρίχνει ο δημιουργός σε μια λεγόμενη μάχη pvp. είναι προφανές όταν συμβεί. θα αντιμετωπίσουν ό,τι τους πετάξεις με αμυντικά κτίρια και έναν τεράστιο στρατό. τότε θα καταστρέψουν τον στρατό σας και δεν θα επιτεθούν ποτέ. κανένας άνθρωπος δεν το κάνει αυτό, είναι μια αρπαγή χρημάτων από τους δημιουργούς και τίποτα περισσότερο.
Τελιο παιχνιδι ειναι ακριβος οτι ηθελα !!!!
Άμα οι δημιουργοί του παιχνιδιού το μεταφράζουν είναι πολύ ωραίο παιχνίδι μόνο ένα πράγμα στο ΑΙ όταν είναι ένας 9ης και ένας 7 το μποτ είναι 9 παρακαλώ φτιάξτε το
Υπέροχο παιχνίδι μέχρι στιγμής, διασκεδαστικό και εύκολο στο παιχνίδι.
Αυτό ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Όντας κάποιος που δυστυχώς έχει σπαταλήσει χρήματα σε αυτό. Μπορώ να πω ότι έχουν γίνει τόσο άπληστοι που δεν είναι καν εφικτό να κερδίσουν. Τώρα πρέπει να ρίξεις χρήματα σε αυτό. Και δεν είναι 1 φορά. Εάν σκοπεύετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι, είτε α. Πρέπει να είσαι πλούσιος. Απλούστατο. Τότε θα κερδίσεις. Ή β. Πηγαίνετε σε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε ή να προχωρήσετε. Τα παιχνίδια Gear θα σας πάρουν τα χρήματά σας. Στη συνέχεια, κάντε άχρηστα αυτά που ξοδέψατε πραγματικά λίγους μήνες αργότερα
Θα είναι πιο συναρπαστικό αν προσθέσετε μια αίθουσα δημιουργίας ή ένα λόμπι για να παίξω με τους φίλους μου. Θα το περιμένω με ανυπομονησία.
Μην μπείτε στον κόπο να το κατεβάσετε, το παιχνίδι πληρώνεται πλήρως για να κερδίσετε διαφορετικά θα πουλήσετε τους προγόνους σας για να συναντηθείτε.
Η νέα ενημέρωση μόλις κατέστρεψε το παιχνίδι, ειλικρινά εννοώ ότι οι άνθρωποι δεν έχουν τα χρήματα που αναμένονται από αυτό το παιχνίδι. Ήμουν ενεργός καθημερινός παίκτης, αλλά τώρα σκέφτομαι να απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι για να κάνω χώρο για άλλα παιχνίδια. Λυπάμαι μόνο που πλήρωσα χιλιάδες δολαρίων σε αυτό το παιχνίδι ήδη δεν αξίζει τον κόπο πια, δεν υπάρχει πιθανός τρόπος ένας παίκτης να φτάσει στο μέγιστο επίπεδο μέσα σε αυτή τη ζωή, ειλικρινά ένας απογοητευμένος παίκτης
Μου αρέσει το παιχνίδι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το παίζω και είναι πάντα εθιστικό, αλλά έχω κάποια προβλήματα αυτή τη στιγμή. Τώρα λέει ότι πρέπει να ενημερώσω το παιχνίδι, δείχνει κάτι σαν CSDcode (Απαγορεύεται από τον κωδικό σειράς) αλλά δεν υπάρχει επιλογή ενημέρωσης. Μπορεί να χρειαστώ βοήθεια το συντομότερο δυνατόν.
Κάντε τις μάχες 2v2 να επιτρέπονται πάντα σε οποιοδήποτε επίπεδο, παρακαλώ, είναι τόσο ενοχλητικό που χρειάζεστε κύρια κύρια
Δεν έχει Ελληνικά .
Παρακαλώ προσθέστε προσαρμοσμένη λειτουργία Λέω εδώ και χρόνια ότι είναι πολύ κουραστικό πάντα παίζοντας rank add custom έτσι ώστε να μπορούμε να παίζουμε χωρίς άγχος χωρίς να χάνουμε wr ή αστέρια
Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα, οι premium παίκτες έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα και το premium είναι ακριβό. Εκτός, φυσικά, αν οι Ρώσοι προγραμματιστές είναι φίλοι σας - τότε λαμβάνετε δωρεάν προνόμια και πρόσβαση στα πυρηνικά όπλα που δεν έχουν άλλοι του ίδιου επιπέδου. Και καλή τύχη προσπαθώντας να μάθετε πώς να ξεκλειδώσετε πυρηνικά - δεν υπάρχουν γραπτοί κανόνες και η υποστήριξη δεν είναι πρόθυμη να διευκρινίσει τίποτα, εκτός από το ότι δεν γνωρίζει αγγλικά, είναι συγκαταβατική και αγενής. Μπα, δεν μπορώ να το υποστηρίξω.
Μια τέλεια κινητή αναπαράσταση του starcraft και του command and conquer. Φαίνεται καταπληκτικό και παίζει ομαλά. Def 5 αστέρια. Μπράβο.
Art of War 3:RTS strategy game حکمت عملی vhir
Πολύ ωραίο παιχνίδι
Art Of War 3:RTS משחק אסטרטגיה אסטרטגיה wcfq
Μόνο με μία λέξη περιγράφεται το παιχνίδι τέλειο ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Πρέπει να βελτιώσω τα γραφικά, έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και είναι κάπως εθιστικό, μου αρέσει γιατί είναι στρατηγικό. Πρέπει να ενεργείς έξυπνα και γρήγορα ενώ παίζεις ωραίο παιχνίδι..
Λοιπόν στην αρχή σκέφτηκα εντάξει. Αλλά όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερο μου θυμίζει την εντολή και την κατάκτηση. Αγαπήστε το διαφορετικό όχημα και στρατεύματα. Έως το επίπεδο 21 στην καμπάνια. Καλή ιστορία, όπως όλες οι αναβαθμίσεις για να γίνουν όλοι πιο δυνατοί. Τώρα, αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι όπως το StarCraft, θα ήμουν στον παράδεισο των γουρουνιών. Ευχαριστούμε που διαβάσατε n άτομα που τους άρεσε το C&C θα πρέπει να το δοκιμάσουν.
Ακόμα ένα φοβερό παιχνίδι. Ακόμα το παίζει μέχρι τώρα. Ανυπομονώ για νέες ενημερώσεις, ώστε να έχω την ευκαιρία να το ξεπεράσω. Χαχαχα
ΤΈΛΕΙΟ
Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι και απολαμβάνω πραγματικά την ιδέα. Αλλά καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την κατασκευή πιο προηγμένων μονάδων, αλλά για να αποκτήσετε μέγιστο αστέρι σε ένα επίπεδο που συχνά είναι περιορισμένο. Αυτό απαιτεί πολλή διασκέδαση και δεν έχετε ποτέ πραγματικά χρόνο για να φτιάξετε μια μεγάλη βάση.
Για τους ανισόρροπους...χαμηλότερους παίκτες έχουν καλύτερα...χτίζουν γρηγορότερα...και είναι πολύ χρήσιμο να κερδίζουν τον τύπο παιχνιδιού. Οι αναβαθμίσεις διαρκούν πολύ...το επίπεδο HQ δεν σας δίνει αρκετές μονάδες...Οι χρόνοι κατασκευής της μονάδας είναι πολύ αργοί...δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για να ξεκινήσετε...δεν υπάρχει αρκετός χώρος για κατασκευή.
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. γιατί αυτό το παιχνίδι με κάνει να ανησυχώ για τον εχθρό μου. Οπότε δίνω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια γιατί το λατρεύω πραγματικά🤩💙
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο RTS .ωστόσο το σύστημα αντιστοίχισης δεν είναι ..εννοώ. τι γίνεται αν για παράδειγμα η κατάταξή σου είναι 7/9 και άρχισες να παίζεις multiplayer .. και μετά νικάς στο παιχνίδι σου, ελέγχεις την κατάταξή του που είναι lvl 13 που είναι υψηλότερη από τη δική σου οπότε είναι το ίδιο από άλλα παιχνίδια όπως το MLBB/PUBGM που έχουν τυχαία σύστημα αντιστοίχισης, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι της ίδιας κατάταξης lvl, παρακαλώ, διορθώστε το για να δώσω την τελική τιμή😊
Art of War 3:RTS strategy game حکمت عملی zryc
Το παιχνίδι είναι πολύ εξελιγμένο. Παιχνίδια μίσους βιασύνης όπου οι άνθρωποι το δοκιμάζουν νωρίς με τόνους στρατευμάτων. Το παιχνίδι είναι τόσο βιαστικό που δεν μπορείς να χάσεις μισό λεπτό, όλα τα βήματα πρέπει να γίνουν σωστά, χρειάζονται ώθηση ασταμάτητα. Οι αναβαθμίσεις είναι ατελείωτες και πληρώνετε τρελά $$ για μικροσκοπικές αναβαθμίσεις, όσο περισσότερο το κάνετε είναι πιο ακριβό. Και είναι ατελείωτο, θα χρειαζόσουν χιλιάδες πραγματικά δολάρια για να τα αναβαθμίσεις όλα.. Υπάρχει κάποιος χάρτης ικανοτήτων διοικητή που δεν κινείται απολύτως. Η αναλογία νίκης για όλους θα είναι 50 50 αλλά η πρόοδος είναι εντάξει.
Το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, το παίζω από τότε και το απόλαυσα πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχω συνδέσει τον λογαριασμό μου με τη διεύθυνση email μου, αλλά τώρα, το παιχνίδι μου δείχνει ότι πρέπει να το παίξω από την αρχή. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον προηγούμενο λογαριασμό μου, παρακαλώ;;;;;
Μέτριος. Κανονικά δεν αφήνω κριτικές, αλλά... το σύστημα εβδομαδιαίας ανταμοιβής που έχει εισαχθεί είναι τρελό. Πρέπει να σκοράρεις 900 πόντους σε μια εβδομάδα για να αποκτήσεις ένα μεγάλο κοντέινερ, δηλαδή 130 πόντους την ημέρα, οι 130 πόντους είναι πολλοί σε ένα παιχνίδι για κινητά. Σαν 4 παιχνίδια λεπτά. Κάθε παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα. Κοιτάς 2 ώρες την ημέρα. Θα μπορούσατε να έχετε τη μέγιστη κατάταξη στο World of Warcraft σε έναν πραγματικό υπολογιστή με αυτό το είδος εισόδου. Να ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Επίσης, οι κάρτες ικανότητας διοικητή δεν πέφτουν με τον καθορισμένο ρυθμό. #μαθηματικά
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο αν έχετε υπομονή... Είχα κάποια εμπειρία, οπότε είναι φυσιολογικό για μένα
Το Νο1 στον κόσμο παιχνίδι pvp rts, the art of war 3, έπαιξα αυτό το παιχνίδι και μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, μου αρέσουν τα παιχνίδια πολέμου, έχετε δημοσιεύσει το καλύτερο παιχνίδι pvp rts. Σαν στρατιώτες rts. Αλλά βρήκα ότι υστερεί στο τηλέφωνό μου. Plzzzzzzz κάνουν αυτό συμβατό για συσκευές χαμηλού επιπέδου. Plzzzzzz
Art of War 3: RTS stratégiai Stratégiai játékok wuvj