Post by pentoconraunoch on Feb 19, 2022 7:47:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zhakować klawisze ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Świetna gra, grafika i treść mogą być lepsze
Przyjemna
Gitu
To całkiem fajna i dobra gra, kiedy się nudzisz
Fajna gra tylko można kolejna żeczy dodać
fujna gra
gra jest całkiem przyzwoita, zdobyłaby 5 punktów na 5, ale kupiłem pakiet, aby usunąć reklamy, nadal je edytuj: nawet jeśli wszystko jest na maksa, gra nadal zatrzymuje się na poziomie około 80/90, a postęp staje się całkowicie niemożliwy, chyba że do gry wlewa się nieodpłatne kwoty, pełna wypłata, aby wygrać, nie polecam
To fajna gra poleca wojna
Grow Empire: Rome to strategia, która oferuje graczom coś naprawdę nowego, w przeciwieństwie do innych platform mobilnych. Gracze staną się Cezarem,
Grow Empire: Rome ยุทธศาสตร์ iuh
Powolny postęp, jeśli nie oglądasz reklam, nie ma sposobu na odniesienie sukcesu, wszystko jest super drogie i nie ma możliwości uprawiania ziemi. Następnie misje proszą cię o ulepszenie twoich osad po tym, jak już ulepszyłem do maksimum i teraz nie mogę kontynuować. kiepski projekt daj mi uznanie za to, co już zrobiłem, zamierzasz rozpocząć misje w połowie drogi do gry.
Spoko ame monotonia dobija
Spodziewałem się więc o wiele więcej gry - interfejs i grafika są raczej podstawowe. Nic wyjątkowego w grze. Więc jest w porządku, co to jest. jest w tym trochę więcej, niż widzisz na początku, zainstalowałem go od kilku tygodni - nadal graj i wyłączaj. Największym błędem i tym, co powstrzyma mnie przed częstszym korzystaniem z niego - i prawdopodobnie innymi jest dźwięk. Wyłączyłem dźwięk w configu - ale jak go uruchomisz - gra dźwięki, a potem się wyłącza - to wkurza mojego partnera - zwykle śpi lub ogląda telewizję. i reklamy - ok, rozumiem, ale znowu te dźwięki wyłączyłem, obejrzę reklamy - tak, rozumiem . Ale dźwięki ustają, jeśli wyłączę je w konfiguracji gry, to powinna to uszanować. Dużo czasu bym w to zagrała, ale nie mogę....
Gra jest dobra, ale żołnierza musi być więcej, a XP też musi być więcej
Dzisiajwki
Po prostu fajnie, tylko ulepszenia są drogie?
Fajn gra ale tyklo się prozdrawiam i klikja ocenę tej gry
Gra typowa, ale fajna
Sama gra jest dobra, ale reklamy są zbyt częste. Sklep w grze stwierdza, że każdy zakup usuwa reklamy, ale nawet po dokonaniu zakupu reklamy pozostają. Zwykle cieszę się, że dokonam jednorazowego zakupu, aby usunąć reklamy, ale ta gra wydaje się nie dotrzymywać obietnicy ich usunięcia.
Pan Appka #127: Najlepsze aplikacje na Androida - Komputer ...
Asphalt 9: Legends Ötmə oew
Spodziewaj się, że wygrana Pay nie zacznie działać aż do fali 50... ale to się stanie.... Nie dotarłem tak daleko... Uwielbiam prostotę gry, ale eskalacja jest prawie nieunikniona. później stanie się to problemem… a ten plateau oznacza zapłatę za wygranie mikrotransakcji.
Gra bardzo fajna
Grow Empire: Rome: Interesująca gra z elementami Rome Tower Defense (TD) i Strategy Mechanics (RPG). Jesteś potężnym przywódcą Cezara, Republiki Rzymskiej. Ich
To niesamowite, ale grafika jest trochę zła
Ogólnie gra jest bardzo fajna polecam weduk mnie to jest gra strategiczna i fajny pomysł na grę jeszcze raz polecam
Grow Empire: Rome ยุทธศาสตร์ vnmg
Wow
Grow Empire: Rome 12+. Gra wojenna, Tower Defense. Station Game Studio SRL. Zaprojektowano dla iPada. Nr 184 w gatunku RPG. 4,7 • Ocen: 132.
Rosną Empire: Rome - nową grę strategiczną Androida, realizowany w mechanice „ściany do ściany”, w którym użytkownik działając jako
Grow Empire: Rome Strateške igre vgh
Aplikacja Na Androida Grow Empire: Rome Opracowana Przez Games Station Studio Znajduje Się W Kategorii Strategie. Aktualna Wersja To 1.11.6 Wydana
Taka sobie tnie się
Bardzo nudny i płaski. Jest tak niewiele do zrobienia, a funkcje wchodzenia na wyższy poziom są przyziemne i słabo przemyślane. Nie rozumiem, w jaki sposób ta gra mogłaby zarabiać na walucie w grze. Po prostu nie ma powodu ani dążenia do awansu, ponieważ prowadzi donikąd. A jeśli nie zapłacisz pieniędzy w grze, spędzisz ponad połowę czasu na oglądaniu reklam okropnych gier oszustw.
To świetna gra. Gram dopiero dzień lub dwa i myślę, że to naprawdę dobre.
Bardzo mylące umożliwia dostęp do Dysku Google, który nie określa tego podczas instalacji, tylko mówi, że pamięć urządzenia nie ma miejsca w chmurze. Uwaga plz podczas instalacji./